Website_NHA_LocatieHeader_Xenios_2022.png

INFORMATIE
AMSTERDAM 

Vind hier alle informatie die je nodig hebt over de National Hockey Academy op Xenios. De inschrijving voor het eerste trainingsblok van het seizoen 2022/2023 opent binnenkort! De trainingen vinden plaats op de woensdag en zijn voor hockeyers van 9 t/m 16 jaar oud.

DATA TRAININGEN

De trainingen vinden naar verwachting plaats op de woensdagavond tussen 18:00 en 19:30 uur. De specifieke data en tijden worden later bekend gemaakt.       

Bovenstaande data en tijden zijn een richtlijn en onder voorbehoud i.v.m. het schema van het nationale en internationale trainingsschema.

KOSTEN 

Introductiepakket van vijf trainingen: €150-

Introductiepakket van 10 trainingen: €300,-
 

Let op: dit is een introductieaanbieding, geldig voor het eerste trainingsblok van seizoen 2022/2023. Daarna gelden de standaard prijzen.

VRAGEN?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

GOED OM TE WETEN

  • Je inschrijving is pas voltooid als wij de betaling ontvangen hebben.

  • Wij toetsen de groepsindeling altijd vlak voor de start op basis van jouw player bio, en die van de andere deelnemers.

  • Na de derde trainingssessie evalueren wij jouw geschiktheid.

  • Er zijn 64 plaatsen beschikbaar.

LEEFTIJD

Voor ambitieuze hockeyers van 9 tot en met 16 jaar oud.

*Onze partner SportWays verzorgt de administratie van de aanmeldingen. Als je al een SportWays account hebt, kun je daarmee inloggen om je aan te melden. Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste informatie over de inschrijvingen voor het nieuwe blok!