top of page
Website_NHA_LocatieHeader_Xenios_2022.png

LOCATIE
AMSTERDAM 

Vind hier alle informatie over onze locatie in Amsterdam. De National Hockey Academy vindt plaats op SBHC XeniosJe kunt je nu inschrijven voor het eerste trainingsblok van het seizoen 2024/2025! De trainingen vinden plaats op de woensdag en zijn voor hockeyers van 9 t/m 16 jaar oud.

DATA TRAININGEN

De trainingen vinden plaats op woensdagavond van 17:30 t/m 19:00 uur.

De trainingsdata voor najaar 2024 zijn:

11 september, 18 september, 25 september, 2 oktober, 9 oktober, 30 oktober, 6 november, 13 november, 20 november en 27 november.

    

Bovenstaande data en tijden zijn een richtlijn en onder voorbehoud i.v.m. het schema van het nationale en internationale trainingsschema.

KOSTEN 

€350,00 voor het hele trainingsblok van 10 trainingssessies, inclusief adidas shirt. 

ADIDAS KLEDINGPAKKET

Wil jij er strak bij lopen tijdens de hockeytrainingen? Dan kun jij bij aanmelden het adidas kledingpakket, ter waarde van €200, aanschaffen voor slechts €75. Dit pakket bestaat uit een trainingshort, -jack, -broek en hockeysokken van adidas. Het is niet verplicht om dit kledingpakket aan te schaffen.

GOED OM TE WETEN

  • Je inschrijving is pas voltooid als wij de betaling ontvangen hebben.

  • Wij toetsen de groepsindeling altijd vlak voor de start op basis van jouw player bio, en die van de andere deelnemers.

  • Na de derde trainingssessie evalueren wij jouw geschiktheid.

  • Afname van het adidas kledingpakket is niet verplicht.

  • Er zijn 64 plaatsen beschikbaar.

LEEFTIJD

Voor ambitieuze hockeyers van 9 tot en met 16 jaar oud.

VRAGEN?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met ons op. 

*Onze partner SportWays verzorgt de administratie van de aanmeldingen. Als je al een SportWays account hebt, kun je daarmee inloggen om je aan te melden. Wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens.

bottom of page